Velkommen til en gratis helaften med Odal Sparebank i Ullensaker kulturhus!

Vi skal hylle frivilligheten med en helaften, og byr blant annet på konsert med KEiiNO, et inspirerende foredrag med Arman Vestad, utdeling av gavemidler til lag og foreninger og kåring av årets mest bærekraftige bedrift.

Arrangementet er gratis for alle, men det gjelder å være tidlig ute med å sikre seg billett. Det er lagt inn en begrensning på maksimalt to billetter per bestilling.

Vi setter inkludering på dagsorden

Odal Sparebank er opptatt av inkludering; at alle barn og unge skal vokse opp i trygge, gode lokalsamfunn med gode fritidsaktiviteter for alle.

Inkludering, utenforskap og mangfold er også tema når Arman Vestad skal snakke om hva som skal til for at en kriminell narkopusher og fengselsfugl endrer kurs og får seg et normalt liv. Dette er et foredrag som garantert vil berøre deg.

Kveldens musikalske høydepunkt

KEiiNO er en norsk musikkgruppe som består av den samiske låtskriveren, rapperen og joikeren Fred Buljo, Eidsvoll-vokalist Alexandra Rotan (også kjent fra Kompani Lauritzen) og låtskriver Tom Hugo Hermansen.

For ledsagerbillett kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.

 

Hva leter du etter?