Hva vil du gjøre i dag? Oppdag Gardermo­regionen

Velkommen til Gardermoregionen og Romerike

Et sted hvor eventyr venter rett rundt hjørnet, og alt er kun en kort reise unna. Forestill deg en dag som starter med en historisk reise til Grunnlovens vugge på Eidsvoll 1814, fortsetter med en topptur til Akershus’ høyeste punkt, og avsluttes med spenningen av å sveve i en vindtunnel. For shoppingentusiaster byr regionen på et av Norges største shoppingsentre, fulgt av en tur til sjarmerende gårdsbutikker. Regionen skuffer ikke naturelskere heller, med sine milelange turløyper og pilgrimstier samt alpinanlegg og store idrettsarenaer.

Vinteren bringer med seg en rekke alpintilbud, inkludert det unike SNØ-anlegget som tilbyr skiglede året rundt. Er du på utkikk etter avslapning, tilbyr regionen flere luksuriøse spa-anlegg, samt en rekke fremragende golfbaner.

Når det gjelder overnatting, kan Gardermoregionen skilte med alt fra idylliske gårdsovernattinger til nisjehoteller og luksuriøse spa-hoteller. Uansett om du søker en romantisk utflukt på landet eller en moderne og komfortabel base for å utforske regionen, tilbyr Gardermoregionen noe for enhver smak.

For kulturinteresserte har vi en omfattende «hva skjer»-kalender som dekker hele Romerike, med arrangementer av høy kvalitet i våre kulturhus og arenaer.

Annonse

Hva leter du etter?