Flytte hit?

Flytte til
Gardermo­regionen?

Det skal være enkelt å bosette seg i Gardermoregionen

Det skal oppleves verdifullt, dekke den enkeltes behov, og tilfredsstille de ulike krav for bo-leve-jobbe tilværelse. Gardemoregionen kan definitivt være din nye start på livet. Kommunene som består av Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes, og Ullensaker, legger til rett for et verdifullt, innholdsrikt og tilfredsstillende liv. Med Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn, som en sentral del av regionen, er beboerne kun et steinkast unna både nasjonale og internasjonale begivenheter.

Regionen byr på et rikt utvalg av boliger og tomter til salgs eller leie, samt et spennende og variert jobbmarked som spenner over mange yrkesgrupper. Dens strategiske plassering i nærheten av Oslo, kombinert med et frodig landskap, tilbyr et spekter av fritidsaktiviteter, fra idretter til kulturelle arrangementer.

Gardermoregionen tilbyr et inkluderende og mangfoldig kulturliv, med et bredt spekter av arrangementer som passer for alle aldersgrupper, noe som gjør det enkelt og engasjerende å delta i det lokale samfunnet.

Hvorfor flytte hit?
Boliger og tomter i regionen
flytte hit
Ønsker du å jobbe i Gardermoregionen?
Beliggenhet og avstander
Idrett og fritidsaktiviteter
Kultur
Annonse

Hva leter du etter?