Et knutepunkt som skaper nasjonale og internasjonale forbindelser

Gode grunner til å etablere seg

Hvorfor velge Gardermoregionen som ditt nye hjemsted eller næringssted? Den unike plasseringen muliggjør enkel og rask tilgang til både nasjonale og internasjonale destinasjoner, og tilbyr en utmerket plattform for internasjonale forbindelser og reiser. 

Gardermoen næringspark står ut som et strategisk valg for bedrifter, spesielt de som opererer innen lager- og logistikksektoren. Med sin nærhet til hovedfartsårer og Oslo, tilbyr den en ideell beliggenhet for virksomheter som krever effektiv distribusjon og transport.

Oslo Airport City (OAC) representerer en fremtidsrettet destinasjonsutvikling, som fungerer som et knutepunkt mot resten av Norge og verden. Denne utviklingen inkluderer ikke bare boligbygging og kommersielle fasiliteter, men også utdanningsinstitusjoner og kollektivutvidelser, og skaper spennende arbeidsmuligheter.

Regionen tilbyr også attraktive muligheter for både kjøp og leie av næringstomter, støttet av en god infrastruktur som strekker seg både nordover og sørover, og åpner for nasjonale og internasjonale forbindelser. Gardermoregionen er på en dynamisk reise mot å bli en samlet arbeidsregion. Dette innebærer en betydelig økning av arbeidsplasser, med en vektlegging på kompetanse og grønn næring, og posisjonerer regionen som en attraktiv hub for både næringsliv og privatliv. 

Bli en del av Gardermoregionen! Godt plassert for logistikk og innovasjon for bedrifter i vekst.
Annonse
Annonse

Hva leter du etter?