Eidsvoll Mosteri AS, en lokal drikkevareprodusent i vekst, åpner nå for investorer som vil være med på den videre utviklingen.
Med røtter fra en garasje i Hurdal i 2018, og produksjon etablert på Eidsvoll Verk i 2020, har bedriften de siste årene bygd opp en solid plattform basert på lokal stolthet, innovasjon og kvalitet. Basert på epler fra private hager og bær fra Gardermoregionen, produserer Eidsvoll Mosteri tre unike produktserier hvor historiske eplesorter står i sentrum.
Innovasjon og produktutvikling er grunnpilarene, mens kvalitet og smak er bedriftens varemerke. Produktene omsettes i dag gjennom utvalgte serveringssteder som Sesong, Eidsvoll Helsekost, Coffee Too, Wergelandshaugen, Hurdalsjøen Hotell og Thon Hotel Oslo Airport, i tillegg til eksklusive steder i Oslo.

Planene for å styrke tilstedeværelsen er også klare, med mål om å åpne butikk og kafé på Sundbytunet på Jessheim i samarbeid med Romeriksmat og andre lokale produsenter. Dersom alt går etter planen, vil dette bli Eidsvoll Mosteris første faste møtepunkt med publikum.
– Etter flere år med utvikling av kompetanse innen råvarehåndtering, produksjon og marked er vi nå klare for vekst. Nå inviterer vi investorer til å bli med på reisen videre, sier daglig leder Eivind Krey Nitter.
Emisjonsprospektet er nå tilgjengelig, og interesserte kan lese mer om investeringsmulighetene på selskapets nettside.
📄 Les emisjonsprospektet her
📩 Kontakt: hei@eidsvollmosteri.no
📞 Telefon: +47 454 72 944